Некогаш сте се запрашале ли што не би или што би направила една дама во различни ситуации? Е, сега ќе дознаеме.
dama
Една дама:
1. Секогаш знае што заслужува. Не и се наметнува да се извинува за работите што ги сака.
2. Никогаш не го држи мажот кој не сака да остане до неа. Го остава да си замине со достоинство.
3. Не се извинува и не се чувствува виновно, затоа што одбила некој.
4. Секогаш има сила да си замине од една нездрава врска, колку и тешко да е тоа.
5. Не моли никого за внимание, љубов, почит и време.
6. Секогаш ја знае својата цена. Не се повредува, за да му угоди на некого.
7. Никогаш не прифаќа помалку отколку што заслужува, во секоја област од животот.
8. Никогаш не дозволува луѓето да ја ограничуваат и да и застануваат на патот.
9. Нема потреба од ништо или некој, толку многу што ќе се изгуби по него.
10. Никогаш не се определува од врската. Откако дознаете кој сте, ќе знаете што може да му дадете на вашиот партнер.