Се бара оставка од министерката, бидејќи го покани Путин на свадба
(Видео) Држењето на Јанкулоска подолго од 2 до 3 часа во суд е проблематично за здрајвето на бебето, сметаат адвокатите
(Видео) Шестчлено семејство моли за помош, откако гром им ја изгоре куќата
Протоѓер му нарачувал на Јанакиески да им нареди на амбасадорите да одат по куќи и да собираат гласачи од дијаспората
Џенова: Дваесет луѓе уште се водат како исчезнати по уривањето на мостот
До денеска дијаспората доставила 990 пријави за гласање на референдумот
(Видео) Турци дуваат нос во долари, а потоа ги палат парите
Публиката на „Охридско лето“ уживаше во композиции за флејта и пијано
Единствена Македонија: Заев да ги каже со точен назив, кој македонски организации биле кај него на средба
Службеник нападнал странка додека чекала да си ја подигне личната карта
Хрватските католибани бараат право на забрана на изнајмување апартмани на хомосексуалците
сабота, август 18, 2018

 

Актуелно24.мк – Најнови информации од Македонија, регион и свет!

Актуелно24.мк е информативен портал кој започна со работа кон крајот на 2013 година. Нашата основна цел е брзо, навремено и прецизно информирање за случувањата во Македонија, регионот и светот. Покрај ова, на Актуелно24 се објавуваат и вести од спортот, забавата, животот, технологијата и шоу бизнисот.

Ние се стремиме кон исполнување на највисоките стандарди на објективно, истражувачко, аналитичко новинарство, независност на медиумите, објективно претставување на информациите и нивните извори.

Преку „Актуелно24.мк“ нашите читатели добиваат изворни, ексклузивни, но и проверени, сигурни и точни информации.

Исто така, за сите оние кои сакаат квалитетно да го искористат своето време, а воедно и да научат и дознаат нешто повеќе, направивме микс на содржини кој ги исполнува сите критериуми за забавно и квалитетно поминато време на Интернет.

Контакт: [email protected]

Маркетинг: [email protected]

Close
error: Содржината е заклучена!