понеделник, ноември 19, 2018

Маркетинг

[td_block_title custom_title=”МАРКЕТИНГ” block_template_id=”td_block_template_17″ header_text_color=”#ffffff” header_color=”#7a0000″]
  • Сите банери се појавуваат и на насловна страна и на статија
  • Во цената за закупување на рекламниот простор,  не спаѓа и изработката на рекламниот банер
  • Резервирањето на рекламен простор се врши  однапред 3 дена пред објавувањето на рекламата
  • Доставувањето на рекламниот банер мора да биде  минимум 1 ден пред објавувањето.
  • Цените се во евра и без вклучен ДДВ
  • Цена за објавување на ПР текст – 20 евра
  • Цените за политичко рекламирање се дуплираат.
Close