Откако сте го купиле убав и луксузен дом треба да го украсите со навистина елегантен мебел. Видете 10 брендови кои нудат елитни производи кои не се видуваат во секој дом:

1. Henredon

1

2. Restoration Hardware

2

3. Edra

3

4. Poliform

4

5. Boca do Lobo

5

6. Kartell

6

7. Fendi Casa

7

8. Henkel Harris

8

9. Christopher Guy

9

10. French Heritage

10