вторник, јануари 28, 2020

RSS канали

 КАТЕГОРИЈА                    RSS

ВЕСТИ – http://feeds.feedburner.com/aktuelno24/ywvm

Македонија – http://feeds.feedburner.com/aktuelno24/wuNi

Свет – http://feeds.feedburner.com/aktuelno24/yPLo

Регион – http://feeds.feedburner.com/aktuelno24/hSAB

Економија – http://feeds.feedburner.com/aktuelno24/LioD

Црна хроника – http://feeds.feedburner.com/aktuelno24/mjqu

ЗАБАВА http://feeds.feedburner.com/ aktuelno24/SFDJ

Интересно – http://feeds.feedburner.com/aktuelno24/CQVI

Занимливости – http://feeds.feedburner.com/aktuelno24/nJAi

Бизарно – http://feeds.feedburner.com/aktuelno24/KrBM

Хумор – http://feeds.feedburner.com/aktuelno24/WuJH

ЖИВОТ – http://feeds.feedburner.com/aktuelno24/Ttwh

Љубов и сексhttp://feeds.feedburner.com/aktuelno24/vssq 

Мода и убавина – http://feeds.feedburner.com/aktuelno24/lAFz

  Здравје – http://feeds.feedburner.com/aktuelno24/oyRL

Дестинации – http://feeds.feedburner.com/aktuelno24/dUym

Фитнес – http://feeds.feedburner.com/aktuelno24/KsVP

КУЛТУРА – http://feeds.feedburner.com/aktuelno24/WxRU

Филм – http://feeds.feedburner.com/aktuelno24/mWVS

Музика – http://feeds.feedburner.com/aktuelno24/mWaE

Сцена – http://feeds.feedburner.com/aktuelno24/SUsH

Настани – http://feeds.feedburner.com/aktuelno24/ftSK

ТЕХНОЛОГИЈА – http://feeds.feedburner.com/ aktuelno24/DMhK

Hi-Tech – http://feeds.feedburner.com/24Hi-tech

Автомобили – http://feeds.feedburner.com/aktuelno24/GqAX

Наука – http://feeds.feedburner.com/aktuelno24/XDSx

ФОТО – http://feeds.feedburner.com/aktuelno24/pNoZ

Галерии – http://feeds.feedburner.com/aktuelno24/IEtP

Еротика – http://feeds.feedburner.com/aktuelno24/OgnJ

ВИДЕО – http://feeds.feedburner.com/aktuelno24/HMKY

 СПОРТ –  http://feeds.feedburner.com/aktuelno24/Reyk

Фудбал – http://feeds.feedburner.com/aktuelno24/WQql

Кошарка – http://feeds.feedburner.com/aktuelno24/DABP

Ракомет – http://feeds.feedburner.com/aktuelno24/VVvj

Останато – http://feeds.feedburner.com/aktuelno24/uWzV

ХОРОСКОП – http://feeds.feedburner.com/aktuelno24/lydh

Дневен хороскоп – http://feeds.feedburner.com/aktuelno24/lkQi

Забавен хороскоп – http://feeds.feedburner.com/aktuelno24/cUrk

 

Препорачани 1

 1. Драган says:

  Почитувани,
  наскоро на македонскиот интернет простор започнува со работа новиот агрегатор на вести Look.mk! Би сакале, секако со Ваша дозвола, и Вашиот сајт да биде дел од нашата приказна. За таа цел бараме дозвола за користење на Rss каналите од сите категории и подкатегории кои треба да ни ги испратите ,со тоа што ке биде користен краток текст и слика и ке води до текстот кон оргиналниот линк. Се надеваме на соработка!

  Со почит
  Драган
  Look.mk

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *