Медарски: Мојата канцеларија нема поврзаност со фирмата што конкурирала за тендерот
(Видео) Камила направи хаос на автопат во Москва
Повеќе од пет тони кокаин запленети во Колумбија
Напад со нож во Минхен, неколкумина повредени
Кои се најплатените славни личности во светот
Рибар го пронајде телото на лице што се водеше за исчезнато
Танчерки од цел Балкан затекнати во објекти во Тетово и Гостивар
Момче од Скопје истепало полицаец во полициска станица
недела, јули 22, 2018

Услови за користење

Сите содржини што се објавуваат на информативниот портал Актуелно24.мк (aktuelno24.mk) може да се користат само за лично информирање. Преземањето на овие содржини, нивното користење и реемитување се можни само со дозвола од администраторот на овој портал или наведување на извор (со линк) доколку е превземен цел.

Не е дозволено копирање, преземање, менување, објавување на целосен текст во медиум или сајт кој служи за комерцијални цели без претходна дозвола од администарторот. Дозволено е објавување на 20% од текстот при што задолжително мора да се истакне изворот, доколку се превзема целосна објава и вашиот медиум е во електронска форма потребно е да обезбедите линк до материјалот на Актуелно24.мк, доколку е радио или телевизија потребно да се напомне дека содржината е од Актуелно24.мк.

За статиите на Актуелно24.мк чиј автор е Макфакс, Актуелно24.мк нема право да даде согласнот, за тие статии согласнот ќе мора да побарате од Макфакс.

Ви благодариме на разбирањето.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

error: Содржината е заклучена!